Selecteer een pagina

Na de stamcelterugplaatsing gisteren. Is vandaag een volgend tijdperk aangebroken de isolatieperiode.

Ik had heel lang geslapen en werd hier 05:00 uur wakker. Ik durfde me bijna niet te voelen, maar voelde me iets levendiger. (raar als je je zo dood heb gevoeld). Ik stapte uit bed, zette koffie, daar had ik zelfs zin in. Dan vergeet je wel even dat je coördinatie nog 6 dagen achterloopt, maar ben me gaan wassen en opfrissen en terug in bed gegaan. Ik lag heerlijk mijn Pinterest bord te herstructureren. Velen weten dat ik gek op Pinterest ben en altijd opsta voor nieuwe ideeën. Dat was mijn eerste geluksmoment na een lange tijd. Ik vond het heerlijk. Ik was helder, ik kon zelfs muziek verdragen.

Toen om 09:00 uur kwam er een wervelwind aan dokteren binnen. De nekkatheter zat niet goed dus die moest weer opnieuw geplakt worden. Tegelijktijd werd er tussen mn benen mn katheter verwijderd en moest alles klaar gemaakt worden voor de isolatie. Koelkast werd geïnspecteerd, bloeddruk werd gecheckt, urine werd afgenomen, bloedbuizen. En er werd van alles aan me uitgelegd. Nou kan je wel snappen. Ik snapte er maar de helft van, want ik was direct overprikkeld.

De dokter kwam later terug. De bloedwaardes zijn laag, dat is normaal. je hebt nu echt geen imuumsysteem echt 0, zero. Dat gaat vanaf nu elke dag opkrabbelen. Dat ondersteunen ze met injecties, infusen en de hele Rambam. Mn organen pakken het goed op. Ik hoef nog geen bloedtransfusie, maar mocht ik iets merken, voelen of iets. Moet ik het melden.

Ik heb speciale steriele kleding aan, speciale steriele wasmiddel en mondspoelmiddel. Geen tandenpoetsen alleen spoelen. je mag alleen babyvoeding, en droog en doorgekookt voedsel. (dat at ik al dus dat is niks nieuws) Pap noten laten brengen en baby toetjes, want vergeet niet. je hebt onwijs giga honger omdat je lichaam zo hard aan het werk is.

Rond 15:00 werden er weer infusen en spuit in mn arm gezet ter ondersteuning. Ik leg hem nu weer neer, want dit is al meer dan ik in 6 dagen hebben kunnen doen. Jullie horen weer van me!

Dikkedikke opgeluchte groet Ash