Selecteer een pagina


Ik werd om 5:00 uur wakker en moest plassen. Gisteravond werden er twee potjes gebracht. Ik moest de volgende ochtend urine en ontlasting opvangen. Prima, ik doe dat tijdens mijn werk ook. Al is het in een pot zonder plateau best een uitdaging. Ik had de urine net zoals wij normaal doen in Nederland in de koelkast gezet, omdat ik geen idee had hoelaat ze dat kwam halen. Ik was weer ietwat weggesukkeld toen ik iemand in mijn kamer hoorde. De zuster was op zoek naar mijn urine potje. Ik wees naar de koelkast, maar denk dat ze mij voor gek verklaarde haha.Vervolgens kwam er iemand voor een hartfilmpje en werden er 10 buisjes bloed afgenomen.De ochtend vermaakte ik mezelf met muziek, podcast en even mijn mail checken. Ik kon vandaag mijn vader niet zien, want ik was aan het wachten op de mri. Uiteindelijk vond die om 17:00 uur plaats en kwam rond 19:00 terug. Ik heb 1,5 uur in de mri gelegen. Je bent ook niet zomaar bij de mri. Je moest het ondergrondse wegennet weer door. Dat was wel grappig met een leuke zuster die wilde racen met mijn rolstoel. We ging heel hard wat enorm grappig was. De avond verliep rustig met een serie. Ik ben begonnen aan La Treve. En ging rond 22:30 slapen